Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno Spożywczego “BASSO” Sp. z o.o. Przemysł i produkcja

201 33-388 Gołkowice Dolne

Opis

Za każdym produktem BASSO stoi głębokie przekonanie, że jajko, ten wszechstronny dar natury, może być przekształcone w coś jeszcze bardziej wyjątkowego. Nasze jaja w proszku, żółtko w proszku, i białko w proszku wysokopieniste to nie tylko odzwierciedlenie naszej pasji, ale także naszej innowacyjności. Albumina, odcukrzone białko w proszku wysokopieniste, symbolizuje nasze zaawansowane podejście do przetwarzania jaj, które umożliwia szerokie zastosowanie naszych produktów, od przemysłu spożywczego po farmaceutyczny.

Oferowane usługi:
Produkcja:
Jaja w proszku
Żółtko w proszku
Białko w proszku
Białko w proszku wysokopieniste
Albumina – odcukrzone białko w proszku wysokopieniste
Masa jajowa płynna pasteryzowana
Białko płynne pasteryzowane
Żółtko płynne pasteryzowane
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno – Spożywczego Basso Sp. z o.o. istnieje od 1991 r. Basso to firma prywatna w całości oparta na polskim kapitale. Na bazie wieloletnich i bogatych doświadczeń oraz kompleksowej wiedzy dotyczącej branży jajczarskiej w 1997 r. stworzyliśmy Zakład Przetwórstwa Jaj, który do dziś jest zlokalizowany w Gołkowicach Dolnych.

Lokalizacja

Posty blogowe